MENU

de Zoetermeerse Vuurwerkhal - Cobaltstraat 1, 2718 RM Zoetermeer - info@vuurwerkhal.nl

Grond- & draaivuurwerk

Al het grond- en draaivuurwerk wat wij verkopen is getest en goedgekeurd. Je steekt het af op de grond met een aansteeklont. 

 

€ 1,25
De blossomflower is een van de meest populaire producten uit ons assortiment.  Per 12 stuks verpakt en van zeer goede kwaliteit. Dit product is een categorie 1 product en dus het gehele jaar af te steken! Deze versie is voorzien van een knetterende finale!...

€ 0,99
De disco flitser geeft een fel stroboscoop licht en zorgt voor licht tijdens de jaarwisseling! Ook dit artikel valt onder de “categorie 1 regel” en is het gehele jaar legaal af te steken! Verpakt per 6 stuks.  Op dit artikel geldt 1+1 gratis!

€ 3,95
Deze professionele white strobe is de zeer grote broer van de discoflitser. Het zorgt voor een zeer fel stroboscoop licht voor dik 90 seconden. Zet je zonnebril maar op en maak van de nacht weer dag! Per drie stuks verpakt. Dit artikel wordt vaak gebruikt...

€ 0,99
De blossomflower is een van de meest populaire producten uit ons assortiment.  Per 6 stuks verpakt en van zeer goede kwaliteit. Dit product is een categorie 1 product en dus het gehele jaar af te steken!

€ 0,99
12 kleine knetter meteorieten! Zeer fel voor zijn grootte! Het gehele jaar door af te steken, artikel valt onder de 'categorie 1' regeling!

€ 1,25
12 kleine grondbloemen in een matje verwerkt. Al jaren een leuk stukje stil vuurwerk. Een zeer leuk artikel voor iedere (jonge) vuurwerkliefhebber! Per 12 stuks verpakt. 

€ 2,95
De Mi Flai Haai van Wolff Vuurwerk uit de Classic Collectie draaien op de grond en vliegen omhoog!
ARTIKEL UITVERKOCHT
ARTIKEL UITVERKOCHT

€ 4,99
Grootverpakking Crackling Balls. 100 stuks om knettergek van te worden.
Toont 1 - 10 van de 10 items