MENU

de Zoetermeerse Vuurwerkhal - Cobaltstraat 1, 2718 RM Zoetermeer - info@vuurwerkhal.nl

Hoe werkt de 1 + 1 gratis?   

Heel eenvoudig, u bestelt er 1 en u krijgt er 2.  

Bestelt u er 2, dan betaalt u er 2 en krijgt u er 2 gratis.   
Bestelt u er 3, dan betaalt u er 3 en krijgt u er 3 gratis enz.

 

€ 1,25
De blossomflower is een van de meest populaire producten uit ons assortiment.  Per 12 stuks verpakt en van zeer goede kwaliteit. Dit product is een categorie 1 product en dus het gehele jaar af te steken! Deze versie is voorzien van een knetterende finale!...

€ 0,99
De disco flitser geeft een fel stroboscoop licht en zorgt voor licht tijdens de jaarwisseling! Ook dit artikel valt onder de “categorie 1 regel” en is het gehele jaar legaal af te steken! Verpakt per 6 stuks.  Op dit artikel geldt 1+1 gratis!

€ 0,99
De blossomflower is een van de meest populaire producten uit ons assortiment.  Per 6 stuks verpakt en van zeer goede kwaliteit. Dit product is een categorie 1 product en dus het gehele jaar af te steken!

€ 6,50
6 pijlen met een klassiek uiterlijk zoals vroeger!  Op dit artikel geldt 1+1 gratis!

€ 4,95
De knallers zijn in Spanje traditioneel gevuld met zilverkruit. In Nederland zijn ze speciaal gevuld met buskruit. Een harde knaller in een legaal jasje! Volgens Spaanse makelij oftewel: er is geen klei of gips in de knallers te vinden! Op dit artikel...

€ 2,75
De kleinste fluit batterij uit onze collectie! Zeer kleine maar felle fluit batterijen. 25 fluiters met crackling effecten! Op dit artikel geldt 1+1 gratis!
ARTIKEL UITVERKOCHT

€ 5,99
Nog meer parels! Het grotere broertje van de World of Pearls! 96 tails schieten in tempo de lucht in om voor een gekleurde lucht te zorgen.
Toont 1 - 8 van de 8 items